Za premaz skuhajte osušene gljive. Oljuštite luk, nasjeckajte ga što sitnije i popržite na maslacu. U to umješajte gljive i pržite dalje. U zgotovljeno umješajte nasjeckani krastavac, sol, papar i nasjeckani peršin. Smjesu povežite jajetom. Meso posolite, popaprite i sa svih strana namažite senfom. Prepecite ga na ulju sa svih strana. Pustite meso neka se ohladi.
Sastojci
0 kom 80 dag govedske pisanice
0 kom 2 žličice senfa
0 kom 1 jaje
0 kom 30 dag lisnatog tijesta
0 kom sol
0 kom papar
0 kom ulje
0 kom 5 dag sušenih vrganja
0 kom malo maslaca
0 kom 1 glavica crvenog luka
0 kom kiseli krastavac (po želji - najbolje jedan, zbog okusa)
0 kom peršinovo lišće
Priprema
01.
02.
Lisnato tijesto tanko razvaljajte, namažite smjesom gljiva, na to stavite meso i savijte. Omotano lisnato tijesto pecite oko pola sata na 200 Celzijevih stupnjeva, a onda sve dok tijesto ne dobije boju pecimo ga na niskoj temperaturi