U većoj tavi na ulju prepržite luk i goveđe meso dok meso ne dobije smeđu boju. Dodajte češnjak te pržite još 1-2 minute.
Sastojci
0 kom ulje
0 kom 500 g mljevene govedine
0 kom 150 g graška
0 kom sol
0 kom 100 ml jogurta
0 kom 2 sitno nasjeckana luka
0 kom 1 režnja češnjaka, sitno nasjeckanog
0 kom 2 žlice brašna
0 kom 2 žlice curry praha
0 kom 400 ml goveđeg temeljca
0 kom 300 ml soka od rajčice
0 kom 1 limenka slanutka
0 kom 3 rajčice, narezane na manje komadiće
Priprema
01.
02.
Dodajte brašno i curry te promiješajte.
03.
Polako ulijte temeljac uz stalno miješanje. Dodajte sok od rajčice i slanutak. Miješajte dok ne zavrije. Lagano pirjajte 15 minuta uz povremeno miješanje.
04.
Dodajte rajčice, grašak i sol te držite na vatri oko 5 minuta uz povremeno miješanje.
05.
Maknite sa vatre te dodajte jogurt i promiješajte.