U većoj tavi na ulju pržite govedinu dok ne posmeđi. Maknite iz tave.
Sastojci
0 kom 500 g goveđeg mesa, narezanog na manje komadiće
0 kom ulje
0 kom bosiljak
0 kom 1 sitno nasjeckani luk
0 kom 4 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom 2 žlice brašna
0 kom 250 ml crnog vina
0 kom 250 ml goveđeg temeljca
0 kom 1 limenka pelata, usitnjenih, sa tekućinom
0 kom sol i papar
0 kom 2 limenke bijelog graha
Priprema
01.
02.
U istoj tavi prepržite luk i češnjak.
03.
Dodajte brašno i miješajte 1 minutu. Dodajte goveđe meso, vino, temeljac, pelate, sol i papar. Nakon što sve zavrije, smanjite vatru, prekrijte te kuhajte 1 sat i 45 minuta.
04.
Dodajte grah te kuhajte otkriveno još 15 minuta.
05.
Kod posluživanja posipajte sa malo bosiljka.