Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
Sastojci
0 kom 1 manji krumpir, narezan na kockice
0 kom sol
0 kom 1 žlica maslaca
0 kom 1 ljubičasti luk, sitno narezan
0 kom 1 manja tikvica, narezana na male trakice
0 kom papar
0 kom 4 jaja
0 kom 1 žlica vinskog octa
Priprema
01.
02.
U loncu sa kipućom vodom i malo soli kuhajte krumpir 10 minuta. Dobro ga ocijedite.
03.
U tavi otopite maslac i 6-7 minuta pržite luk, a zatim još 2 minute češnjak.
04.
U tavu dodajte tikvice, krumpir, malo soli i papar te pržite još 5 minuta.
05.
U tanjuru zamutite jaja sa vinskim octom. Prelijte preko povrća u tavi i pomiješajte. Držite na laganoj vatri 2-3 minute tako da se jaja stvrdnu, ali da i dalje ostanu vlažna.
06.
Sadržaj iz tave prebacite u vatrostalnu posudu i stavite u pećnicu na 10 minuta.