U tavi zagrijte maslinovo te na laganoj vatri pržite krumpir i papriku 10-15 minuta dok krumpir ne poprimi zlatnu boju i postane mekan. Lagano ohladite.
Sastojci
0 kom 2 krumpira, narezana na komadiće
0 kom 1 crvena paprika, narezana na komadiće
0 kom 8 kuhanih vrhova šparoge
0 kom maslinovo ulje
0 kom 6 jaja
0 kom parmezan
0 kom sol i papar
Priprema
01.
02.
U većoj posudi istucite jaja.
03.
Dodajte krumpir, papriku, šparoge, parmezan, sol i papar.
04.
Zagrijte još malo maslinovog ulja te dolijte smjesu.
05.
Kad se smjesa počne stvrđivati, lagano je podignite sa strane kako bi nepečeni dio mogao iscuriti na dno. Pecite tako dok se smjesa skroz ne stvrdne, ali tako da ostane lagano vlažna.
06.
Pokrijte i ostavite na vatri još jednu minutu.