1. Zagrijete Alpro Original napitak od soje zajedno s Alpro sojinim vrhnjem za kuhanje pa dodajte listove lovora i zgnječen češnjak. Nakon što zakuha, skinite tavu s vatre. 2. Ogulite krumpir i tikvicu i narežite ih na tanke ploške. U međuvremenu, namastite uljem posudu za pečenje. 3. Složite red krumpira na dnu posude za pečenje i začinite soli i paprom. Zatim izmjenjujte slojeve kriški tikvica i krumpira te začinite svaki red paprom i soli. Završite sa slojem tikvica. Preko vrha prelijte vrelu mješavinu Alpro napitka od soje Original i Alpro sojinog vrhnja za kuhanje dok ne prekrije 2/3 smjese. 4. Pospite složenac ribanim sirom. Pecite u pećnici 35 do 40 minuta na 200 ° C dok krumpir ne omekša.

Sastojci
0 kom 125 ml Alpro napitka od soje Original 125 ml Alpro sojinog vrhnja za kuhanje 500 g krumpira žlica ulja 1 tikvica 1 režanj češnjaka 2 lista lovora 100 g sira crni papar i sol
Priprema
01.