Sve sastojke za tijesto dobro izmijesiti da bude glatka smjesa. Malo više od pola tijesta razvući u tepsiju namazanu uljem i posutom brašnom. Do pola ispeći (oko 10 minuta na 170 stupnjeva) i odmah na to staviti nadjev od sira te preko toga naribati ostatak tijesta. Staviti u pećnicu na 170 stupnjeva da se ispeče do kraja (otprilike oko 15 minuta).
Sastojci
0 kom Tijesto:
0 kom 15 dag margarina
0 kom pola kilograma svježeg kravljeg sira
0 kom 2 žlice brašna
0 kom 15 dag šećera
0 kom malo ribane korice limuna
0 kom 1 vanilin šećer
0 kom snijeg od 5 bjelanjaka
0 kom šećer u prahu za posipanje
0 kom 10 dag šećera
0 kom 30 dag brašna
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom 5 žutanjaka
0 kom 2 žlice ruma
0 kom 1 šaka mljevenih oraha
0 kom 1 rebro ribane čokolade za kuhanje
0 kom Nadjev:
Priprema
01.
02.
Nadjev od sira pripremiti na način da se u sir dodaju svi sastojci (osim bjelanjaka) koji se dobro izmiješaju te se na kraju lagano umiješa i snijeg od bjelanjaka.