Fileti lososa u vlastitom umaku

Fileti lososa u vlastitom umaku

Sastojci

0 kom 250 ml (1/4 l) vode
0 kom 4 zamrznute porcije ribljih fileta
0 kom 1 žlicom limunova soka
0 kom sol
0 kom otopljenim maslacem
0 kom 100 g mrkve 100 g celera 1 struk poriluka
0 kom 2 rajčice
0 kom 100 g šampinjona
0 kom 1 žlicu rastopljena maslaca
0 kom nasjeckani peršin

Priprema

01.

staviti u lonac

02.

nakapati sa

03.

posuti

04.

premazati.

05.

povrće očistiti, oprati i narezati na tanke rezance

06.

potopiti u kipuću vodu (ne kuhati), ohladiti u hladnoj vodi, oguliti, narezati na ploške;

07.

očistiti, oprati, narezati na ploške, dodati u povrće, dodati ribu

08.

dodati, lonac zatvoriti i kuhati

09.

posuti po ribi i povrću.

10.

-10 min.

žena.hr
18.4.2013.