staviti u lonac
Sastojci
0 kom 250 ml (1/4 l) vode
0 kom 4 zamrznute porcije ribljih fileta
0 kom 1 žlicom limunova soka
0 kom sol
0 kom otopljenim maslacem
0 kom 100 g mrkve 100 g celera 1 struk poriluka
0 kom 2 rajčice
0 kom 100 g šampinjona
0 kom 1 žlicu rastopljena maslaca
0 kom nasjeckani peršin
Priprema
01.
02.
nakapati sa
03.
posuti
04.
premazati.
05.
povrće očistiti, oprati i narezati na tanke rezance
06.
potopiti u kipuću vodu (ne kuhati), ohladiti u hladnoj vodi, oguliti, narezati na ploške;
07.
očistiti, oprati, narezati na ploške, dodati u povrće, dodati ribu
08.
dodati, lonac zatvoriti i kuhati
09.
posuti po ribi i povrću.
10.
-10 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb