isprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, nakapati
Sastojci
0 kom 4 fileta crvenog grgeča
0 kom limunovim sokom
0 kom 250 g luka
0 kom 2 žlice maslaca
0 kom paprom, soli, 1 čajnom žlicom lista estragona
0 kom 125 ml (1/8 l) svijetlog piva
0 kom 125 ml (1/8 l) slatkog vrhnja 1 žlicu zelenog papra
0 kom Vrijeme pirjanja:
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
i ostaviti da stoji oko 15 min;
03.
očistiti, narezati na tanke ploške,
04.
zagrijati i na njemu popržiti luk, ribu začiniti
05.
dodati luku i pokriveno pirjati, gotovu ribu izvaditi i ostaviti na toplome;
06.
zakuhati sa
07.
dodati i preliti ribu.
08.
-15 min
09.
krumpir kuhan u slanoj vodi s koprom, zelena salata.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb