Filet crvenog grgeča s lukom i zelenim paprom

Filet crvenog grgeča s lukom i zelenim paprom

Sastojci

0 kom 4 fileta crvenog grgeča
0 kom limunovim sokom
0 kom 250 g luka
0 kom 2 žlice maslaca
0 kom paprom, soli, 1 čajnom žlicom lista estragona
0 kom 125 ml (1/8 l) svijetlog piva
0 kom 125 ml (1/8 l) slatkog vrhnja 1 žlicu zelenog papra
0 kom Vrijeme pirjanja:
0 kom Prilog:

Priprema

01.

isprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, nakapati

02.

i ostaviti da stoji oko 15 min;

03.

očistiti, narezati na tanke ploške,

04.

zagrijati i na njemu popržiti luk, ribu začiniti

05.

dodati luku i pokriveno pirjati, gotovu ribu izvaditi i ostaviti na toplome;

06.

zakuhati sa

07.

dodati i preliti ribu.

08.

-15 min

09.

krumpir kuhan u slanoj vodi s koprom, zelena salata.

žena.hr
25.10.2015.