oprati, staviti kuhati u
Sastojci
Priprema
gotove krumpire oguliti, staviti sa strane;
staviti da se kuha; po potrebi doliti juhe
oprati u hladnoj tekućoj vodi, posušiti, začiniti izvana i iznutra
tavu za pečenje isplahnutu vodom obložiti sa
izrezane na ploške; staviti fazana i peći u pećnici; oguljene krumpire dodati 20 min prije nego što je jelo gotovo ostaviti da se peče dok ne poprimi zlatnosmeđu boju;
oprati pod hladnom tekućom vodom, obrisati; otprilike 15 min prije nego što je jelo gotovo staviti kobasice da se zagriju; gotovi bijeli kupus i mrkvu staviti na veliki pladanj; oba pečena fazana staviti na kupus i dodati pečeni krumpir.
oko 45 min
-250
-4
-60 min.
skinuti vanjske listove, izrezati na osmine, izvaditi korijen, kupus oprati i izrezati na tanke rezance;
očistiti;
ispuniti
ostatak luka izrezati na kockice;
oprati u hladnoj tekućoj vodi, posušiti, izrezati na komade;
očistiti, ostrugati, oprati
zagrijati i na njoj pirjati kockice luka da postanu staklaste; dodati
i komade fazana popržiti, dodati kupus i mrkvu i ostaviti da se pirja; nadjeveni luk sa