Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
Sastojci
0 kom 250 g tjestenine farfalle
0 kom ulje
0 kom peršin
0 kom 200 g gljiva (vrganja, šampinjona...), narezanih na manje komadiće
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 2 mlada luka, sitno nasjeckana
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckan
0 kom sol i papar
0 kom 30 ml suhog bijelog vina
0 kom 100 ml vrhnja za kuhanje
0 kom 30 g naribanog parmezana
Priprema
01.
02.
U tavi pržite gljive, luk, mladi luk i češnjak dok povrće ne omekša. Malo posolite i popaprite.
03.
Dodajte vino i držite na vatri dok tekućina ne ishlapi. Maknite sa vatre.
04.
Dodajte tjesteninu, vrhnje, parmezan i malo peršina te sve promiješajte i poslužite.