U tepsiju stavi papir i na njega pržene mljevene lješnjake. Izmuti bjelanjke sa šećerom pa dodaj ulje, brašno i prašak za pecivo. Izmiješaj i stavi na lješnjake. Ispeci.

Sastojci
0 kom 100 g mljevenih lješnjaka
0 kom 7 bjelanjaka
0 kom 125 g margarina
0 kom 1 slatko vrhnje
0 kom 200 g šećera
0 kom 0,5 dl ulja
0 kom 7 žlica brašna
0 kom pola praška za pecivo
0 kom 1 eurokrem
0 kom 1 pakiranje keks petit
0 kom 2 pudinga od vanilije
0 kom 7 dl mlijeka
Priprema
01.
02.
Skuhaj puding, kad se ohladi dodaj margarin .Kad se biskvit ispeče, izvadi iz tepsije tako da lješnjaci budu okrenuti prema gore. Toplo premaži eurokremom i složi red petit keksa. Na keks namaži puding, a na puding tučeno slatko vrhnje.