Odvojiti bjelanjke i žutanjke. Bjelanjke miksati sa šećerom u snijeg pa dodati ulje, 6 žlica brašna, prašak za pecivo, žumanjke, mlijeko i ostatak brašna. Peći na 180 stupnjeva dok kora ne dobije zlatnu boju.
Sastojci
0 kom Tijesto:
0 kom 3 jaja
0 kom 2 dcl mlijeka
0 kom 1 rum šećer ili vanilin šećer
0 kom 2 žlice šećera
0 kom kokos
0 kom 220 g šećera
0 kom 1,8 dcl ulja
0 kom 330 g brašna
0 kom 1,2 dcl mlijeka
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom Krema:
0 kom 250 g margarina
0 kom 200 g čokolade za kuhanje
Priprema
01.
02.
Za kremu u manji lonac pomiješati margarin, čokoladu, mlijeko, rum šećer, šećer te pustit da zakuha.