Lim obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu. Električna pećnica: oko 200° C Pećnica na vrući zrak: oko 180° C

Sastojci
Priprema
Postupak: Uspite mješavinu za tijesto za princes krafne u posudu. Dodajte omekšali margarin i vodu. Najprije mikserom (spiralama) miješajte 1 minutu na najvećoj brzini. Dodajte 2 jaja i miješajte još 2 minute. Tijesto stavite u vrećicu za zamrzavanje i dobro zatvorite. Odrežite jedan kut i naštrcajte 8 oko 8 cm dugačkih prutića na papir za pečenje. Pomiješajte šećer i bademe. Pospite prutiće i ispecite ih. Položaj u pećnici: sredina Vrijeme pečenja: oko 40 min. Prutiće odmah nakon pečenja vodoravno prerežite i ostavite da se na ohlade na rešetki za kolače.
Ukrašavanje: Ostavite šljive da se dobro ocijede na cjediljci, pri tome uhvatite sok. Šljive narežite na komadiće. Odmjerite 250 ml od tekućine i prokuhajte. Prelijte preko Preljev fixa i dobro promiješajte. Dotjerajte okus ½ žličice cimetom. Umiješajte šljive. Kremu za kremšnite pripremite prema uputama na proizvodu sa 500 ml mlijeka. Okus možete dotjerati preostalim cimetom. Nadjenite prutiće nadjevom od šljiva i kremom i spojite ih. Kolač do posluživanja čuvajte na hladnom.
Savjet više: Eklere bez nadjeva možete zamrznuti. Prije nadijevanja ih odmrznute kratko zagrijte na temperaturi pečenja.