Dvostruka mađarica

Dvostruka mađarica

Sastojci

0 kom BIJELE KORE:
0 kom 300 g brašna
0 kom 270 g brašna
0 kom 3 g kakaa
0 kom 1 jaje
0 kom 100 g šećera
0 kom 100 g margarina
0 kom 2žlice kiselog vrhnja
0 kom mlijeka po potrebi
0 kom 1/2 žličice praška za pecivo.
0 kom Zamjesiti i peći 4 kore.
0 kom FIL 1:
0 kom 100 g šećera
0 kom 200 g šećera
0 kom 70 g brašna
0 kom 500 ml mlijeka
0 kom 150 g margarina
0 kom 3žlice kakaa
0 kom FIL :2
0 kom 500 ml mlijeka
0 kom 60 g brašna
0 kom 20g gustina
0 kom 100 g šećera
0 kom 1 jaje
0 kom 100 g bijele čokolade
0 kom 100 g margarina
0 kom 2 žlice kiselog vrhnja
0 kom 100 g margarina
0 kom mlijeka po potrebi
0 kom 1/2 žličice praška za pecivo.
0 kom Zamjesiti i peći 4 kore.
0 kom TAMNE KORE:

Priprema

01.

Kore zamjesiti i od svake smjese ispeći 4 kore-ukupno 8.

02.

FIL 1:

03.

Šećer otopiti i zaliti s mlijeko,mali dio mlijeka odvojiti i u njemu razmutiti brašno,kada provri dodati brašno u ukuhati ,na kraju dodati kakao,kada se malo ohladi dodati margarin.

04.

FIL 2:

05.

U mlijeko ukuhati razmućeno brašno s gustinom i šećerom,kada bude gusto dodati bijelu čokoladu.Kada se malo ohladi dodat margarin.

06.

SLAGANJE:

07.

Tamna kora ,taman fil-bijela kora bijeli fil....sve dok se ne potroše sastojci.

08.

Na gornju koru glazura od čokolde.

09.

Bon apetit!

žena.hr
13.2.2014.