Za tijesto:

Sastojci
Priprema
Dobro izmiksaj jaja sa šećerom, dodaj prethodno pomiješano brašno sa praškom za pecivo i čokladom u prahu i vodu. Lagano izmiksaj.
Stavi peći u pleh srednje veličine obložen folijom ili papirom za pečenje na 180 stupnjeva oko 20 min. Pečen i ohlađen biskvit vodoravno prereži oštrim nožem ili koncem.
Krema:
Od 1l hladnog mlijeka oduzmi 1 dl. Pomiješaj gustin i šećer (kristal) i umuti s tim dl mlijeka. Ostalom mlijeku (9 dl) dodaj bijelu čokoladu, zakuhaj ga i u njega polako dodaj smjesu gustina i šećera, te skuhaj kremu na laganoj vatri uz stalno miješanje.
Ostavi da se dobro ohladi, pa u hladno umiksaj omekšali margarin sa šećerom u prahu.
Prvu koru navlaži sokom od naranče (ili nekim drugim), pa stavi pola kreme, pa drugu koru (koju isto tako navlaži) i ostatak kreme.
Glazura:
Na laganoj vatri otopi čokoladu i ulje, te prelij preko kreme. Stavi u frižider da se dobro ohladi.