Čvrsto umutite snijeg od bjelanjaka.
Sastojci
0 kom Biskvit:
0 kom 5 jaja
0 kom 3,5 žlice šećera
0 kom Glajzura:
0 kom 200 g čokolade
0 kom 4 žlice mlijeka
0 kom 2 žlice ulja
0 kom 20 žlica šećera
0 kom 12 žlica ulja
0 kom 20 žlica mlijeka
0 kom 20 žlica oštrog brašna
0 kom 5 žlica kakaa
0 kom 1,5 prašak za pecivo
0 kom Preljev:
0 kom 5 dcl mlijeka
Priprema
01.
02.
Dodajte šećer i mutite dok se šećer ne rastopi.
03.
Dodavajte ostale satojke postepeno i promješajte, ulje, mlijeko, brašno, kakao, prašak za pecivo i žutanjke.
04.
Podmažite i pobrašnite tepsiju odprilike veličine 25x30 cm.
05.
Pečite na 170 C oko 45 min.
06.
Skuhajte preljev i vruč pečen biskvit polijte ( isprva izgleda kao da je previše preljeva ali biskvit to sve ljepo upije)
07.
Na laganoj vatri otopite sastojke za glajzuru i prelijte biskvit.
08.
Ohladite i poslužite
09.
Dobar tek!