Umutiti u snijeg bjelanjke i šećer. Dodati 1 vaniliju, p.z.p. i 7 žlica brašna.
Sastojci
Priprema
Peći na 250°, 15 tak min, postupno smanjivati temperaturu. Kora treba dobiti laganu prepanulu boju, više je sušiti.
Pečenu koru preliti sa pola čajne šalice toplog mlijeka ( ja sam u mlijeko stavila malo nescafea i 1 vaniliju).
Umutiti žumanjke sa 7 žlica šećera. Dodati 7 žlica brašna i miješati dobro. Dobiti ćete gustu ljepljuvi smjesu.
U 500 ml prokuhalog mlijeka dodavati postepeno žutu smjesu, miješati kao puding.
Kuhati na plati uz miješanje dok krema ne počne puhati ( pu, pu :D ) znači da je skuhana. Ohladiti.
U umućen margarin s 4-5 žlica šećera dodati ohlađenu žutu kremu.
Rastopiti 2 žlice kakaa s jednom žlicom šećera i malo mlijeka. Ohladiti i dodati u urađenju smjesu margarina i žute kreme. Sve lijepo sjediniti, premazati kolač. Završno posuti mljevenim lješnjacima ili orasima.