Izmiksati dobro 4 žutanjka i 100 g šećera
Sastojci
0 kom 300 g čokolada za kuhanje
0 kom 4 jaja
0 kom 4 žlice brašna
0 kom 200 g margarina
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom 500 ml slatkog vrhnja
0 kom 100 g šećer
Priprema
01.
02.
Rastopiti 200 g margarina i 100 g čokolade za kuhanje i dodati u jaja sa šećerom, izmiksati polako do jednolične smjese.
03.
Pomiješati 4 žlice brašna sa praškom za pecivo i dodati smjesi.
04.
Na kraju, izmiksati 4 bjelanjka u snijeg i dodati smjesi. Izmiješati u jednoličnu smjesu.
05.
Uliti u namašćen i pobrašnjen lim (ja uzmem manji, a može i kalup za tortu) i peći 20 min na 180 stupnjeva.
06.
Kad se biskvit ispeče, malo ga ispikati čačkalicom ili vilicom pa na njega preliti kremu - koju napravite tako da kuhate slatko vrhnje sa žlicom čećera i 200 g čokolade za kuhanje.
07.
Krema nije gusta, više je rijeđa, ali se stidne u frigu..
08.
Nama se ni ne stigne ohladiti, već ga nema :))