Zagrijte vrhnje, šećer i maslac i miješajte dok se šećer ne otopi.
Sastojci
0 kom 200 g kokosovog brašna
0 kom 200 ml vrhnja za šlag
0 kom 100 gr maslaca
0 kom 150 gr šećera
0 kom 200 gr čokolade za kuhanje
0 kom 150 gr mliječne čokolade
0 kom 3 žlice ulja
Priprema
01.
02.
Zatim dodajte kokosovo brašno i sjedinite smjesu.
03.
Smjesu prebacite u pleh koji ćete prethodno obložiti papirom za pečenje. Smjesu poravnajte. I preko možete isto staviti papir za pečenje te staviti nešto na vrh kako bi se smjesa bolje stisnula.
04.
Stavite pleh u frižider i pustite da se ohladi. Oko 3-4 sata kako bi kokos upio vrhnje i maslac te se smjesa što više stisnula.
05.
Izvadite smjesu iz pleha te ju izrežite na komade. Veličina ovisi o vašim željama.
06.
Za preljev je potrebno otopiti čokoladu na pari s 3 žlice ulja.
07.
Možete staviti izrezane komadiće na rešetku i preliti ih s čokoladom. Ili stavite komadić na vilicu te sa žlicom prelijete čokoladu preko.
08.
Ostavite čokoladice na suhom i hladnom da se čokolada ohladi i stvrdne.
09.
Uživajte :)