Čokoladu za biskvit i maslac rastopiti na pari. Smiksati žutanjke i šećer, pa u to umiješati rastopljenu čokoladu, pa 1 žlicu brašna. Na kraju lagano umiješati snijeg od bjelanjaka).Peći na 160 oko 40 min. Kalup u kojem pečem je 24 cm.
Sastojci
0 kom Biskvit
0 kom # 3 jaja
0 kom # 10 dkg tamne čokolade
0 kom # 10 dkg mliječne čokolade
0 kom # 10 dkg bijele čokolade
0 kom # 1/2 vrećice vanilin šećera
0 kom # 15 dkg čokolade
0 kom # 6-7 dkg maslaca
0 kom # 4 žlice šećera
0 kom # 1 žlica brašna
0 kom Kreme
0 kom # 50 dkg mascarponea
0 kom # 2 žlice šećera
0 kom # 5 dcl slatkog vrhnja
Priprema
01.
02.
Svaku čokoladu posebno rastopiti na pari, a s bijelom rastopiti i pola vrećice vanilin šećera (dodati ga kad se čokolada skoro rastopi i miješati neko vrijeme). Smiksati mascarpone i šećer, pa u to umiješati stučeni šlag. Podijeliti smjesu na tri dijela – u jedan dodati rastopljenu tamnu, u jedan rastopljenu mliječnu, a u jedan rastopljenu bijelu. Premazati preko biskvita (prvo tamna, pa mliječna, pa bijela).