Na laganoj vatri otopiti čokoladau u slatkom vrhnju da se dobije jednolična smjesa, ne smije zavriti.
![čokolada s rižom](https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e9ee17e4-3347-11eb-95fd-e2b0923f7e43/v/cbf7fd72-38e2-11eb-b297-0242ac15000f/1000x1000-cbf80ec0-38e2-11eb-aca8-0242ac15000f.webp)
Sastojci
0 kom 2 velike kore oblatni
0 kom 0,5 l slatkog vrhnja Hole
0 kom 200 g čokolade za kuhanje
0 kom 300 g petit keksa
0 kom 100 g grožđica(ili dr suhog voća)
0 kom maloruma
Priprema
01.
02.
U većoj posudi rukama izdropiti petit kekse
03.
dodat grožđice, smijesu čokolade sa saltkim vrhnjem i rum te promješati da dobijete jednoličnu smjesu
04.
Dobivenu smjesu namazati na oblatnu, te prekriti drugom oblatnom.
05.
ohlađeno narezati i poslužiti