Žumanjke dobro razradite sa šećerom, dodajte čokoladu u prahu, pasirane kestene, rum i na kraju lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka.

Sastojci
0 kom Za tijesto:
0 kom 10 jaja
0 kom 1 vrećica Vanilin šećera Dolcela
0 kom Za čokoladnu glazuru:
0 kom 80 g maslaca
0 kom 100 g čokolade
0 kom Za ukrašavanje:
0 kom 400 ml slatkog vrhnja
0 kom 200 g šećera
0 kom 50 g čokolade u prahu
0 kom 300 g pasiranog kestena
0 kom 1 žlica ruma
0 kom Za kremu:
0 kom 125 g maslaca
0 kom 80 g šećera u prahu
0 kom 150 g pasiranog kestena
Priprema
01.
02.
Pripremljenu smjesu stavite u kalup za tortu i pecite u pećnici zagrijanoj na 200°C oko 40 minuta.
03.
Pečeno tijesto ohladite i prerežite na pola.
04.
Za kremu dobro izmiješajte omekšani maslac, šećer, kesten i vanilin šećer.
05.
Prerezanu tortu premažite pripremljenom kremom, preklopite drugom polovicom i prelijte čokoladnom glazurom.