Prvo pripremiti oba pudinga te skuhati u 650 ml mlijeka (oduzeti 12 žlica mlijeka
Sastojci
Priprema
Staviti u sve 1 p.z.p., 7 žlica brašna te 2,5 - 3 žlice kakaa. Sve mijesiti žlicom (ne mikserom).
Kada se smjesa sjedinila staviti u podmazani pleh te peći oko 20 min 250°- 170° provjeravajući čačkalicom. Kada se kora krene odvajati od rubova, pečena je.
Za kremu ohlađeni puding spojiti s umućenim margarinom u koji ste dodati 4-5 žlica mljevenog šećera (dodate ovisno koliko volite slatko). Sve dobro sjediniti. Podijeliti na dva dijela. Jedan dio ostaje takav, a u drugi dodajte ostatak kakaa iz kutije.
Staviti na vatru s 2 žlice šećera 5 žlica mlijeka i žlicu crne kave. Miješati kakao da se otopi, bez grudica. Dodati u drugi dio smjese i umutiti.
Koru podijeliti na dva dijela. Na prvu koru staviti svijetlu kremu, na drugu tamnu i torticu cijelu premazati tamnom kremom. (Ukoliko imate mljevene lješnjake ili orahe preporučam dodati u svijetlu kremu).
Ukrasiti po želji.
Prije posluživanja dobro ohladiti, najbolje preko noći.