Sameljite kekse, pomiješajte ih s maslacem i zapecite u kalupu za tortu 10 minuta.

Sastojci
0 kom 450 g zobenih keksića
0 kom 150 g maslaca
0 kom 50 g lješnjaka
0 kom 450 g sirnog namaza
0 kom 1 jaje
0 kom 1 žličica vanilije
0 kom 2 žlice brašna
0 kom 5 žlica meda
0 kom 400 g jabuka
0 kom 1 žličica cimeta
Priprema
01.
02.
Ogulite jabuke, nasjeckajte ih na kockice te omekšajte na laganoj vatri s maslacem, cimetom i dvije žlice meda.
03.
Pomiješajte sir, ostatak meda, brašno, jaje i vaniliju.
04.
Sitno nasjeckajte lješnjake.
05.
Kremu od sira nanesite na biskvit, prekrijte jabukama i pospite lješnjacima.
06.
Pecite 30 minuta pa dobro ohladite prije posluživanja.