Mljevene kekse, omekšali maslac i mlijeko povežite u masu i utisnute u kalup za tortu.
Sastojci
0 kom Podloga:
0 kom 250 g mljevenog keksa
0 kom Ukras:
0 kom voće po želji
0 kom 250 g margarina
0 kom 3 žlice mlijeka
0 kom Krema:
0 kom 500 g svježeg krem sira
0 kom 500 ml slatkog vrhnja
0 kom 10 žlica šećera
0 kom 1 vanilin šećer
0 kom 1 želatina u vrećici
Priprema
01.
02.
Svježi krem sir, šećer i vanilin šećer izmiksajte mikserom.
03.
Slatko vrhnje izradite i umješajte u sir.
04.
Želatinu otopite u 10 žlica vode, ostavite da odstoji i kada se natopi, zagrijete ju da postane prozirna i izlijte u nadjev od sir.
05.
Dobro izmiješajte i izlijte u kalup.
06.
Pustite da se dobro ohladi.