od toga odvojiti nešto za garniranje, a ostatak voća izrezati na kockice preliti sa pokriti i ostaviti preko noći da upije prerezati po dužini i prokuhati sa izvaditi prutić izmiješati u kremastu masu sa
Sastojci
Priprema
dodavati malo-pomalo mlijeko, masu grijati na vatri, neprestano miješajući dok se ne zgusne izmiješati sa ostaviti 10 min, a nakon toga staviti na laganu vatru i neprestano miješati dok se ne rastopi otopljenu želatinu umiješati u kremu
kremu miješati u hladnoj vodi dok se ne rashladi; prje nego što se počne zgušnjavati, umiješati čvrsto stučenog; od toga 3 žlice izmiješati s voćem prelivenim maraskinom, a nešto tučenog slatkog vrhnja ostaviti sa strane za ukrašavanje, ostatak voća pažljivo umiješati u kremu
prsten za tortu (promjera 22 cm) staviti na pladanj i donji rub prstena namazati s nešto tučenog slatkog vrhnja
izrezati u visini s kalupom i položiti ih tako da zaslađena strana bude okrenuta rubu, a ispupčeni dio prema gore; kalup napuniti kremom i kremu ravnomjerno razmazati, te staviti u hladionik da se stvrdne prije posluživanja skinuti kalup i ostatkom tučenog slatkog vrhnja ukrasiti donje rubove šarlote dresir-vrećicom na koju smo stavili tuljak u obliku zvjezdice; garnirati ostatkom kandiranog voća