5 ml (1/2 čajne žlice) sitno nasjeckanog svježeg dumbira nekoliko kapi čili umaka 4 sušene kineske crne gljive, 15 minuta namakane u toploj vodi i ocijeđene sol i svježe mljeveni crni papar 16 listova rižinog tijesta, 10 minuta namakanih u toploj vodi malo izmiješanog jaja 300g svinjske plećke bez kosti, vrlo sitno nasjeckane 100 ml ulja

Sastojci
0 kom 2,5 ml (1/2 čajne žlice) vinskog octa 2,5 ml (1/2 čajne žlice) kukuruznog brašna 15 ml (1 jušna žlica) vode 2,5 ml (1/2 čajne žlice) ulja 15 ml (1 jušna žlica) ribljeg umaka 100 g blanširanih i ocijeđenih izdanaka graha 5 ml (
Priprema
01.
IzdavačKineska kuhinja
NakladnikVeble Commerce, Zagreb