Piletinu narežemo na kocke, luk na četvrtine, a češnjak ogulimo.
Sastojci
0 kom - 8 cannellona
0 kom - 500 g pilećih filea
0 kom - 2 glavice luka
0 kom - 6 češnjeva češnjaka
0 kom - 2 žlice krupno sjeckanog peršina
0 kom - 3 jaja
0 kom - 6 dl gotovog umaka bešamel
0 kom - 50 g parmezana
0 kom - sol i papar
Priprema
01.
02.
Sve stavimo u multipraktik i nasjeckamo.
03.
Dodamo peršin, sol i papar te ponovo nasjeckamo dok sastojci ne budu fino usitnjeni.
04.
Na kraju dodamo jaja i još jednom izradimo smjesu.
05.
Dobivenom smjesom nadjenemo cannellone i posložimo u namašćenu vatrostalnu zdjelu.
06.
Prelijemo bešamel umakom, posipamo svježe naribanim parmezanom i stavimo peći u prethodno zagrijanu pećnicu, na srednju razinu, na 200°C, 20-30 minuta.