Dok se meso hladi napravite bešamel (umjesto bešamela može ići sok od rajčice)tako što ćete na malo maslaca, kada se otopi, dodati brašno i postepeno, miješajući, dodavati mlijeko. Miješajte bešamel sve dok se ne zgusne, pazeći pri tom da vam se ne naprave grudice. Nakon što je bešamel gotov, dodajte u njega parmezan, te dva jaja. Nakon toga canelone punite smjesom od piletine i slažite u vatrostalnu posudu. Kada ste ih složili, po njima pospete sok od rajčica i u pećnici pecite 35 minuta na 180 stupnjeva..
Sastojci
0 kom Za ovaj ukusni obrok potrebno vam je gotovi caneloni, dvije žlice maslinovog ulja, glavica luka, 500 grama mljevene piletine, tri režnja slanine, sol, biber, malo maslaca, mlijeka, brašna i dva jaja.
Priprema
01.
02.
Ja ponekad znam u meso staviti polovicu bešamela a polovicu prelijem po canelonima.A preko toga svega mozzarela!Mljac!
03.