Za početak narežite dvije glavice luka na što sitnije komadiće, potom stavite ulje na tavu da se zagrije. Kad se ulje zagrije stavite dinstati narezani luk, kad luk požuti dodajte sol, papar i vegetu po želji. Nakon toga stavite dinstati meso.
Sastojci
0 kom Za nadjev
0 kom 50 dag mljevenog mesa
0 kom 2 velike žlice kiselog vrhnja
0 kom 4 jaja
0 kom 2 veće glavice luka
0 kom ulje
0 kom sol
0 kom papar
0 kom vegeta
0 kom Za preljev
0 kom 70 dag gotovih kora za savijače
0 kom 0,5 l mineralne vode
Priprema
01.
02.
Kad meso bude zdinstano, uzmete veći protvan i u njega stavite gotove kore.
03.
Meso dobro rasporedite po korama i opet stavite kore te tako ponavljate postupak dok ne potrošite sve meso.
04.
Na kraju kad sve lijepo složite umutite vrhnje s jajima i posolite ga po želji te u to umiješajte mineralnu vodu kako bi tijesto omekšalo. Pecite dok tijesto ne poprimi lijepu rumenu boju.
05.