Biskvit:
Sastojci
Priprema
Jaja i šećer umutiti električnim mikserom dok smjesa ne postane gusta, dodati 2 dl toplog mlijeka i miksati 10-ak minuta. Nakon toga postepeno dodavati brašno, u koje ste prethodno dodali prašak za pecivo i kakao, i mutiti ga žicom ili žlicom. Trebali bi dobiti gustu smjesu. Na veći pleh staviti jedan komad papira za pečenje i razmazati smjesu za biskvit. Peći na temperaturi od 250 stepeni i postepeno ju smanjivati do 100 stepeni. Provjeriti čačkalicom kad je biskvit pečen. Biskvit prepoloviti po debljini da bi dobili 2.
Krema:
Skuhati puding u 9 dl mlijeka. Kad se malo ohladi dodati 100 gr margarina. Još topao puding izliti na prvi dio biskvita, karamelizirati šećer da ne bude tvrd i izliti preko pudinga te poklopiti drugim biskvitom. I za kraj, rastopiti margarin u malo mlijeka i dodati kakao kako bi spravili glazuru za kolač.