Istući bjelanjke, dodati šećer, pa žutanjak po žutanjak, a brašno umiješati kuhačom i ispeći biskvit.

Sastojci
0 kom Biskvit:
0 kom 6 jaja
0 kom malo ruma
0 kom 1/2 litre hople
0 kom 6 žlica šećera
0 kom 6 žlica brašna
0 kom Krema:
0 kom pola litre mlijeka
0 kom 1, 1/2 čokolada za kuhanje
0 kom 1, 1/2 žlice šećera
0 kom Ostalo:
0 kom jabuka
Priprema
01.
02.
Jabuku izrezati na kockice i kratko skuhati u 3 žlice vode sa žlicom šećera..
03.
U mlijeko staviti čokoladu i šećer i skuhati do srednje gustoće.
04.
Kad se biskvit prohladi, narezati na kocke i kocku po kocku
05.
umočiti u čokoladu na okrugli tanjur. Na svaki sloj ide par
06.
kockica jabuke i poškropiti rumom. Svaki sljedeći sloj slagati prema vrhu. Na kraju prekriti hoplom.