Pjenasto istući žumanjke sa šećerom, dodati brašno i na kraju snijeg od bijelanjaka. Peći 20 min na 180°. Paziti da tijesto ostane svjetlo! Istresti na vlažnu krpu i saviti.
Sastojci
0 kom Tijesto:
0 kom 6 jaja
0 kom 2dl čvrsto tučenog slatkog vrhnja
0 kom 200g šećera
0 kom 200g brašna
0 kom Krema:
0 kom 300g bijele čokolade
0 kom 160g maslaca
0 kom 6 žlica mlijeka
0 kom 2 žlice ruma
0 kom snijeg od 4 bjelanjka
Priprema
01.
02.
Krema: otopiti na pari bijelu čokoladu zajedno sa maslacem, mlijekom i rumom uz miješanje dok se ne dobije glatka smjesa. Ohladiti!! u hladnjaku!! U ohlađeno umiješati snijeg i na kraju tučeno slatko vrhnje.
03.
Namazati roladu iznutra i izvana i ukrasiti po želji, bilo ribanom ili struganom čokoladom ili pak čokoladnim ili šarenim mrvicama ili nečim po vašoj želji.
04.
U slast!