Istuci snijeg od bjelanjaka, dodaj šećer(6 žlica), brašno, gustin (10dag), prašak za pecivo, liker od kokosa i žumanjke. Peci biskvit na 180°C. Kad se ispeće prereži ga na 3 dijela. Peći ga u okruglom protvanu, za torte.

Sastojci
0 kom 6 jaja
0 kom 9 žlica šećera
0 kom 1 kompot od višnje
0 kom 1 vanilin šećer
0 kom malo margarina (za glazuru)
0 kom 3 žlice brašna
0 kom 15 dag gustina
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom 3 žlice likera od kokosa (Malibu…)
0 kom 5 žlica kokosa
0 kom 1 kremfix
0 kom 20 dag bijele čoklade
0 kom 0,5l vrhnje za šlag
Priprema
01.
02.
Istuci vrhnje za šlag. Dodaj u vrhnje malo poprženi kokos, 10 dag ribane bijele čokolade i kremfix. I sve dobro promješati.
03.
Biskvit
04.
Glazura
05.
Višnje ocjediti od soka. Sok skuhati sa škrobnim brašnom (5dag), šećerom(3 žlice) i vanilin šećerom. Kad se to stvrdne dodati višnje u napravljenu smjesu, izmješati i ostaviti da se ohladi.
06.
Bijelu čokoladu (10dag) i malo margarina otopiti na pari.
07.
Postupak slaganja:
08.
Biskvit
09.
Nadjev od višnji
10.
Krema
11.
Biskvit
12.
Krema