pomiješati sa
Sastojci
0 kom 1 vrećicu bijele samljevene želatine
0 kom 3 žlice hladne vode
0 kom 8 žumanaca 50 g šećera 1 vrećicom vanilin-šećera 125 ml (1/8 l) likera od naranče 1-2 žlice limunova soka
0 kom 500 ml (1/8 l) slatkog tučenog vrhnja
0 kom 3 naranče
0 kom 500 g jagoda
0 kom šećerom
0 kom 25 g nasjeckanih pistacija
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
ostaviti 10 minuta da nabubri;
03.
sa
04.
dobro izmiješati miješalicom u posudi koju smo stavili u vruću vodu, nabubrenu želatinu rastopiti u kremu; kremu toliko dugo miješati dok se ne počne zgušnjavati;
05.
čvrsto stučenog umiješati, kremu staviti na hladno mjesto
06.
oguliti, razdvojiti na kriške
07.
oprati, osušiti, skinuti peteljke, prepoloviti i posuti
08.
voće postaviti na tanjure i preliti kremom, posuti sa
09.
okrugli vafli.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb