Cijela jaja dobro izradite sa šećerom. Ulijte ulje i kratko promiješajte.
Sastojci
0 kom Biskvit:
0 kom 5 jaja
0 kom 10 žlica šećera
0 kom 2 pudinga od vanilije
0 kom 6 žlica gustina
0 kom 2 žlice brašna
0 kom 1 vanilin šećer burbon
0 kom 200 g margarina
0 kom 100 g ribane čokolade
0 kom I još:
0 kom 1,5 kutija jaffa keksa
0 kom 100 g čokolade
0 kom 6 žlica šećera
0 kom 150 g piškota
0 kom 400 ml vrhnja za šlag
0 kom 250 ml mlijeka za umakanje keksa
0 kom Dekoracija:
0 kom Confettino bomboni
0 kom Kandit čokolada za kuhanje
0 kom čokoladni štapići
0 kom 2 žlice ulja
0 kom 10 žlica oraha
0 kom 2 žlice brašna
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom 100 ml čokoladnog mlijeka
0 kom Krema:
0 kom 1,5 l mlijeka
Priprema
01.
02.
Dodajte orahe i brašno koje ste prethodno pomiješali sa praškom za pecivo, te zajedno sjedinite .
03.
Šećer i vanilin burbon šećer stavite kuhati sa 1 l mlijeka. U preostalih pola litre mlijeka umutite puding, gustin i brašno. Kada mlijeko zakuha, ulijte pripremljene sastojke i kuhajte dok ne dobijete gustu smjesu. Ostavite da se ohladi.U hladno dodajte margarin sobne temperature. Fil podijelite na tri jednaka dijela. U jedan dio dodajte ribanu čokoladu, a ostala dva dijela neka ostanu svijetla.
04.
Slaganje torte: biskvit-žuta krema-jaffa umočena u mlijeko-krema s čokoladom-piškote umočene u mlijeko-ostatak kreme-šlag-dekoracija.