Pećnicu zagrijati na 170 stupnjeva, pripremiti manji kalup. U zdjeli pomiješati jaja i šećer, ulje, mlijeko i banane. U drugoj zdjeli pomiješati ostale sastojke te dodati u prvu smjesu. Preliti u kalup i peći 45 minuta. Na ohlađeni kolač poslagati kriške banane. Za glazuru u mlijeku otopiti čokoladu, dodati šećer i maslac. Preliti po kolaču.
Sastojci
0 kom 2/3 čaše šećera
0 kom 2 jaja
0 kom 10 dag čokolade
0 kom 4 žlice mlijeka
0 kom 2 žlice šećera
0 kom 5 dag maslaca
0 kom 1 banana za ukras
0 kom 2/3 čaše ulja
0 kom 2/3 čaše mlijeka
0 kom 2 zgnječene banane
0 kom 1 1/4 čaše brašna
0 kom 2 žlice kakaa
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom 1 žličica sode bikarbone
0 kom Glazura:
Priprema
01.