U većoj tavi zagrijte ulje.

Sastojci
0 kom ulje
0 kom 50 ml hoisin umaka
0 kom 1 crvena paprika, narezana na tanke trakice
0 kom 1 žličica đumbira
0 kom 2 mlada luka, sitno narezana
0 kom sjemenke sezama
0 kom 50 ml ketchupa
0 kom 1 žličica sojinog umaka
0 kom češnjak u prahu
0 kom mljevena crvena paprika
0 kom 500 g svinjetine, narezane na manje komadiće
0 kom papar
0 kom sol
0 kom 100 g narezanih tikvica
Priprema
01.
02.
Pomiješajte hoisin umak i sljedeća četiri sastojka.
03.
Svinjetinu posolite i popaprite te ispecite u tavi. Izvadite je iz tave.
04.
U tavu dodajte još malo ulja. Dodajte tikvice, paprike i đumbir te pržite 4-5 minuta.
05.
Dodajte luk, meso, umak i pomiješajte.
06.
Posipajte sjemenkama sezama.