Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
Sastojci
0 kom 500 g pilećeg mesa
0 kom 400 g dugačke azijske tjestenine
0 kom ulje
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 200 g shiitake gljiva, narezanih na manje komadiće
0 kom 2 mlada luka, sitno narezana
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom 100 ml rižinog vina
0 kom 50 ml rižinog octa
0 kom 3 žlice sojinog umaka
Priprema
01.
02.
U međuvremenu u tavi zagrijte ulje te pržite luk, gljive, mladi luk i češnjak 6-7 minuta.
03.
Dodajte piletinu i pržite 3-4 minute.
04.
Dodajte rižino vino, ocat i sojin umak te držite na vatri 2-3 minute. Pomiješajte sa tjesteninom i poslužite.