Od litre mlijeka odvojiti 1 dl pa pomiješati s pudingom i šećerom. Ostatak mlijeka staviti da proključa, skloniti s vatre, dodati pudinge pa sve skupa kuhati i 1 minutu neprestano miješati. Kremu ostaviti da se ohladi, dodati izrađen margarin i podijeliti na 2 dijela. U jedan dio kreme dodati otopljenu i ohlađenu čokoladu. U toplom mlijeku natopiti kekse Petit i složiti ih u kalup za kolač srednje veličine. Na kekse staviti 1/2 žute kreme, piškote također natopljene u mlijeku, 1/2 crne kreme, banane narezane na ploške, ostatak žute kreme, na koju se slože keksi Jaffa te na kraju završiti ostatkom crne kreme. Cijeli kolač premazati vrhnjem za šlag.

Sastojci
0 kom 1 l mlijeka + 2 dl za natopiti kekse
0 kom 4 pudinga od vanilije
0 kom 16 žličica šećera
0 kom 1 margarin
0 kom 10 dag čokolade
0 kom 1 kutija keksa Petit Beurre
0 kom 1 kutija piškota
0 kom 2 kutije keksa Jaffa
0 kom 4-5 banana
0 kom 1/2 vrhnja za šlag
Priprema
01.