Proslavite Svjetski dan tjestenine uz neka od ovih ukusnih jela

Obožavamo tjesteninu na sve moguće načine

Proslavite Svjetski dan tjestenine uz neka od ovih ukusnih jela

Rezanci s brokulom

Sastojci:

400 g brokule
2 mrkve
200 g širokih rezanaca
nekoliko žlica maslinovog ulja
malo sjeckanog češnjaka
sol, papar i kurkuma
parmezan po želji

Priprema

Najprije skuhajte mrkvu koju ste narezali na kolutiće. Potom dodajte rezance i kuhajte još nekoliko minuta. Na kraju dodajte i brokulu koju ste prethodno očistili i narezali na manje cvjetove. Kuhajte dok povrće i tjestenina ne budu kuhani, a zatim ocijedite. Na maslinovom ulju kratko popržite češnjak pa dodajte tjesteninu s povrćem. Začinite i promiješajte i držite još kratko na vatri. Poslužite uz ribani parmezan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
6/7