Ostalo ti je kuhanih jaja od Uskrsa? Krajnje je vrijeme da ih iskoristiš, evo kako

Kuhana jaja ispravna su za konzumaciju i nekoliko dana nakon kuhanja, no prije nego što ih iskoristiš provjeri jesu li promijenila boju, miris ili okus

Ostalo ti je kuhanih jaja od Uskrsa? Krajnje je vrijeme da ih iskoristiš, evo kako

Kuhana jaja sa začinskim biljem na hrskavom kruhu


Postupak:

1. Kuhana jaja nareži na nekoliko srednje velikih komada.  
2. Pomiješaj jaja s majonezom i dodaj sol i papar.
3. Tostiraj kruh dok ne bude hrskav i dobije tamno smeđu boju.
4. Smjesu jaja i majoneze žlicom rasporedi po šnitama kruha. 
5. Mladi luk, bosiljak, kopar i vlasac zajedno s koricom limuna pomiješaj u posudi. Dodaj sok limuna, malo maslinovog ulja i soli. 
6. Smjesu začinsko bilja rasporedi preko jaja. Dodaj nekoliko kapi maslinovog ulja i uživaj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Potrebno ti je:  

  • 4 kuhana jaja
  • 4 šnite kruha od integralnog brašna
  • 2 mlada luka, sitno nasjeckano
  • Šaka svježeg bosiljka, sitno nasjeckano
  • Šaka svježeg kopra, sitno nasjeckano
  • 2 žlice vlasca, krupno nasjeckano
  • 1 žlica majoneze
  • 1/2 žličice korice limuna
  • 1 žličica soka limuna
  • Papar
  • Sol
  • Maslinovo ulje
2/4