Najukusniji kralj proljeća - zdravi recepti s medvjeđim lukom

Medvjeđi luk definitivno je najukusniji vjesnik proljeća, a nevjerojatno je zdrav. Isprobaj ga u ovim zanimljivim i jednostavnim receptima

Najukusniji kralj proljeća - zdravi recepti s medvjeđim lukom

Proljetni maslac

Sastojci:
250 g maslaca
1/5 šalice sjeckanog medvjeđeg luka
1/5 šalice sviježeg sjeckanog vlasca
1/5 šalice sviježeg sjeckanog kopra

Priprema:
Dodaj začinsko bilje u omekšali maslac i dobro promiješaj. Smjesu stavi u prozirnu foliju i zamotaj je u ''salamu'', pa pusti da se stvrdne u hladnjaku. Maslac možeš mazati na sviježi ili pečeni kruh, na njemu možeš kuhati ili ga koristiti za pečenje. Odličan je na pečenom krumpiru ili kao začin za kuhano povrće, a njime možeš premazati i meso i ribu, prije i nakon pečenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image


11/11