Ljuti fiš paprikaš
Postupak:
1. U lonac dodaj malo ulja i na dno složi očišćenu i narezanu ribu.
2. Preko ribe prelij pasiranu rajčicu i ostavi da stoji nekoliko minuta.
3. Za to vrijeme nareži luk na sitne kockice i dodaj ga preko rajčice.
4. Razmuti dodatak za fiš u propisanoj količini vode, dodaj ljute paprike i bijelo vino pa sve zajedno prelij preko ribe.
5. Kuhaj fiš na laganoj vatri oko 40-ak minuta uz povremeno protresanje lonca. Nikako ga nemoj miješati kuhačom jer će se riba raspasti.
6. Posluži uz domaću tjesteninu i svježi kruh.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potrebno ti je:
- 4 glavice crvenog luka
- 2 dodatka za fiš
- 2.5 kg ribe
- 200 mL pasirane rajčice
- 100 mL bijelog vina
- ljuta paprika
- sol
- Vegeta
- ulje