Odlična hrana i atmosfera

Navijaj i uživaj: Isprobale smo gastro gušte koje nudi Foodballerka

Na zagrebačkom Tuškancu smjestila se zelena oaza dobre zabave i okusa, a mi smo odmah provjerile što su nam sve pripremili

naslovna (2).jpg
Foto: Sandro Sklepić/Anita Mihalak

Zabava je ponovno u gradu! Jedva smo dočekale da započne vrijeme ljetnih festivala, a kada smo dobile poziv za Foodballerku odmah smo znale da taj dan preskačemo doručak kako bi mogle uživati u bogatoj gastro ponudi.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Navijaj za repku i dođi na Foodballerku!

'Foodballerka' je pronašla svoj novi dom na zelenom Tuškancu

Na zagrebačkom platou Tuškanac 11. lipnja započela je Foodballerka, festival koji spaja zabavu, odličnu gastro ponudu i navijanje za naše reprezentativce. Ovo nije samo mjesto na koje možeš doći s prijateljicama pratiti nogometnu utakmicu - naprotiv, kada otkriješ što ti sve ekipa koja stoji iza festivala sprema, skoro pa ćeš zaboraviti da je tekma na velikom ekranu.

Image
Foto: Sandro Sklepić

Uz bogatu ponudu sadržaja kao što su plesne radionice, glazbene gošće te influencerice, nas je posebno zaintrigirala gastro paleta koja je ove godine posebno raznolika. Od dobrih starih burgera koji su neizostavna hrana na ovakvim ljetnim događanjima, tu su i brojne delicije iz cijelog svijeta, ali i pokoja neobična kombinacija domaćeg i egzotičnog.

Mi smo odlučile testirati te delicije kako bi točno znala što isprobati kada posjetiš Foodballerku koja traje sve do 12. srpnja. U ovim guštima možeš uživati od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 23, petkom od 16 do 00, subotom od 12 do 00 te nedjeljom od 12 do 23 sata.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/7

Možda će te zanimati

Image
ŽENSKO ZDRAVLJE

Najčešći zdravstveni problemi s kojima se suočavaju žene u 40-ima

Image
ZIMSKA BEAUTY RUTINA

Njega stopala važna je i u zimskim mjesecima – ovo su kreme za njegu koje volimo