Četiri recepta chefa Maria Mihelja koji sendviče popravlja majonezom

U Zvijezdinom „Servisu za sendviče“ okuse su popravljali Nevena Rendeli, Doris Pinčić Rogoznica, Ana Begić Tahiri i gastro blogeri

Četiri recepta chefa Maria Mihelja koji sendviče popravlja majonezom

O okusima se raspravlja


Kremaste, guste i bogate teksture, Zvijezda delikates majoneza napravljena je od svježih žumanjaka i suncokretova ulja te bez konzervansa, a odlična je sama jednako kao i uz dodatak čilija ili wasabija, prema preporuci chefa Mihelja.  

Sendviče rado popravljamo i Zvijezdinom Ultra hot čili majonezom čija ljuta čili papričica bistri misli, dok gurmani rado biraju i  Zvijezda majonezu slaninu, kad se odluče potpuno prepustiti užitcima i uživati u sendviču s rajčicom, mladim lukom i kozjim sirom.

Posebno mjesto među ljubiteljima lakših okusa zaslužila je light majoneza čiji jedinstveni okus odgovara purećoj šunki i zelenoj salati, a povrće se savršeno slaže i sa Zvijezda majonezom s jogurtom koja će dodatno naglasiti svježinu sendviča svojim prozračnim okusom – za one lagodne trenutke prepuštanja.

Kojom Zvijezdinom majonezom vi popravljate svoje sendviče?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
6/6