Samo pozitiva

Evo zašto je 8.8. jedan od najsretnijih datuma u godini

Ako postoji dan kao stvoren za manifestaciju, to je današnji! Evo zašto je 8. kolovoz tako moćan datum, ali i zašto slovi kao jedan od najsretnijih dana u godini

Copy of ZenaHR_vizuali - 2023-08-04T114708.819.png

Ako si se jutros probudila s neobičnim osjećajem da će današnji dan sigurno biti poseban, bila si u pravu. To je zato što je prema numerologiji 8. kolovoz izrazito sretan dan. Zapravo, to je jedan od najsretnijih dana u godini, stoga je danas dobar dan za odigrati loto, jackpot, bingo ili bilo koju drugu igru na sreću.

Image
Rijedak fenomen

Mjesečni horoskop za kolovoz 2023. - čekaju nas čak 2 puna Mjeseca (i veliki val emocija)

"Dvostruka osmica, kao što je 88, donosi dvostruku radost", objasnila je astrologinja Amy Zerner za portal Well+Good te napomenula da je ta osmica posebno sretan broj u kineskoj kulturi. (Kantonska riječ za 'osam' čak doslovno zvuči kao kantonska riječ za 'prosperirati'.) "Broj osam odražava moć, obilje i uspjeh. Budući da njegov oblik tvori znak za beskonačnost, on također ima ezoterično značenje."

shimmer fallback

Još jedan razlog zašto se broj osam smatra tako sretnim je njegov savršeno simetričan oblik - možeš ga prerezati na pola u bilo kojem smjeru, a polovice će se zrcaliti jedna u drugoj. "Savršena simetrija omogućuje savršenu ravnotežu", dodaje astrologinja.

Kakvo značenje krije današnji datum?

"Današnja vibracija brojeva, 8-8, daje poruku obnove i traži od vas da napravite hrabar korak naprijed na svom životnom putu", kaže Zerner. "Ako u ovom trenutku zadržite dobar stav, postoji potencijal za veliki uspjeh u svemu što radite. Drugim riječima, današnji datum 'gura' vas prema vašoj sudbini, ali na vama je da je ostvarite."

Osim što ti je sreća naklonjena, danas se mogu dogoditi i druge sjajne stvari, zahvaljujući kombinaciji zvijezda. Ovo je jedno od najboljih doba godine, kada će se mnogi od nas osjećati kao da su na vrhu svijeta i uživati u toplim i prijateljskim odnosima sa svima. U svakom slučaju trebaš iskoristiti svoje dobro raspoloženje, entuzijazam i samopouzdanje kako bi što bolje iskoristila sreću koja je povezana s ovim datumom.

shimmer fallback

I dok se možda želiš jednostavno opustiti u ovim sretnim vibracijama, nemoj propustiti sjajnu priliku za osobni, duhovni ili materijalni rast koju donosi današnji datum. "Učinite nešto od velike važnosti u ovo vrijeme jer sada imate izuzetno puno sreće", objašnjava astrolog Kyle Thomas. "Primjerice, ako trebate dogovoriti poslovni sastanak, odradite ga danas ili barem kontaktirajte osobu koja vam se sviđa i s kojom priželjkujete nešto više."

Iz planetarne perspektive, astrolog Thomas ističe da je 8. kolovoza tako veličanstven i sretan dan jer tada Venera (planet ljubavi i ljepote) 'ljubi' Jupiter (planet čuda). "Ovo je jedno od najiščekivanijih razdoblja i od posebnog je značenja i za sve one koji traže ljubav", kaže Thomas. "Čini vas privlačnijim, ali vam također omogućuje da se opustite i izrazite nježniju stranu svoje osobnosti."

Dakle, danas je sjajan trenutak za izlazak i sastanke, ali također predstavlja priliku za popravljanje problematičnih veza ili općenito za druženje.

Sretan 8. kolovoz svima!

POGLEDAJ VIDEO: Što znači živjeti u trenutku i kako to ostvariti u svakodnevici?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.